FIGAFLOR ES ARQUITECTURA, INTERIORISME, DISSENY, CONSTRUCCIÓ I REFORMES

{creativitat + innovació + passió }
Figaflor és un consultori d’arquitectura, interiorisme i disseny compost per un equip jove creatiu i innovador, que ens apassioana tot el que té a veure amb la creativitat.
Oferim un ampli ventall de serveis que asseguran fer realitat totes les idees que els nostres clients tenen per la seva llar o per el seu negoci. Els fonements del nostre treball són la corrècte combinació entre en desitg del client i l’adequada aplicación d’aquets a la realitat. Cercant posibilitats constructives i econòmiques més idònees per cada un dels nostres projectes. Això ho aconseguim mimant al detall caa projecte.

Estudi d' arquitectura en Mallorca

Caracter inovador
Som un consultori que ofereix als seus clients projectes personalitzats d'arquitectura d'interiors. Projectam espais únics, funcionals i contemporanis, posant un especial interès en la distribució, l'ordre visual, la proporció i l'estil. La nostra filosofia és crear espais funcionals, ordenats i càlids

Estudi d'interiorisme

cultura de disseny
Decoració d'habitatges i locals comercials seguint les darreres tendències en disseny, amb la firma i el caràcter Figaflor

Construcció i reformes

Admetem des de petits treballs de reparacions d'obra, fontaneria, fusteria, instal·lacions,... fins a projectes integrals de reforma, rehabilitacions, obra nova, adaptades a cada necessitat del client.

Solucions integrals de disseny

Comptam amb un ampli ventall d'estils de disseny: disseny i creació de pàgines web, disseny gràfic, il·lustracions, carceleria, fullets, maquetació de tot tipus de documents i format, etc.